sisters delft banner website 2 75

Retourneren


RETOURNEREN

Producten kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. Je dient dit te melden door een email te sturen naar info@sistersjb.nl o.v.v. je ordernummer. In deze mail geef je aan of je je gehele bestelling of welk deel je wilt retourneren.

Producten mogen worden uitgepakt, bekeken en geprobeerd, maar enkel ter beoordeling. Het product mag niet intensief gebruikt worden of onnodig beschadigd raken. Zo kunnen wij het anders niet retour nemen.

Je ontvangt van ons per mail een gefrankeerd verzendlabel welke je dient uit te printen en op de verzenddoos kunt plakken. De producten dienen in de originele verzendverpakking of, indien deze ontbreekt of beschadigd is, deugdelijk verpakt teruggestuurd te worden.

Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jou. In dezelfde mail ontvang je ook een creditnota. Hierop kun je ook zien wat de kosten voor het retourneren zijn. Deze kosten trekken wij af van het terug te betalen bedrag.

Voeg bij de zending het meegeleverde retourformulier bij voor een snelle afhandeling. De terugbetaling doen we zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Ook mag het zelf retour gestuurd worden met Track & Trace naar ons adres:
Sisters Delft
Molslaan 21
2611RJ Delft 

Let op: Als het artikel zonder Track & Trace code wordt retour gestuurd, en mogelijk niet aankomt. Is dat eigen risico. 


DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL

Als een ontvangen artikel defect of verkeerd geleverd is, stel ons hiervan dan zo snel mogelijk van op de hoogte door een e-mail te sturen naar info@sistersjb.nl o.v.v. je ordernummer en wat er is mis gegaan, eventueel een foto en of je een vervangend artikel wilt ontvangen.

De procedure voor het terugzenden is verder precies hetzelfde als van retourneren. Alleen geef je in dit geval op het retourformulier aan wat het defect is of wat er verkeerd geleverd is en zijn de verzendkosten voor het terugsturen natuurlijk voor ons.

Wanneer een product daadwerkelijk defect of verkeerd geleverd is storten we het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug of je ontvangt een vervangend artikel.

Voeg bij de zending het meegeleverde retourformulier bij voor een snelle afhandeling. De eventuele terugbetaling doen we zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen.

RETOURADRES

Sisters JB
Afdeling Retourservice
Molslaan 21
2611RJ Delft

Lees onze Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring voor uitgebreide informatie of stuur een e-mail aan info@sistersjb.nl als je nog vragen hebt.